woensdag 26 oktober 2016

Roerig Duitsland

In Duitsland is een horror loserclown gesneuveld. Nou ja, gesneuveld. Hij viel wel op straat neer, maar leeft nog. De clown werd nota bene door een vriendje neergestoken. Het 14 jarig joch had niet direct in de gaten dat het een vriend betrof die dreigend als clown op hem af kwam rennen. Na de steekpartij, toen hij merkte dat het een vriend was, ontfermde de jongen zich over het slachtoffer. De clown is buiten levensgevaar. Er zijn in Duitsland steeds meer clowns, maar de agressie tegen die clowns groeit met de dag. Ik ben benieuwd hoe men straks Halloween doorkomt.
De Duitse politie maakt jacht op terroristen. In heel het land worden razzia's gehouden. Dat klinkt wat historisch en luguber. Alle tot nu toe aangehouden verdachten zijn heel toevallig asielzoekers. Maar dat zegt helemaal niets. Puur toeval. Worden ze straks in kampen opgesloten?
Het overgrote deel van de echte Duitsers is tegen een visa vrij reisverkeer voor Turken. De Turkse Duitsers of Duitse Turken denken daar anders over.
Mevrouw Merkel beweert de islamisering met een blokfluit en kerstliedjes te kunnen bestrijden. Je mag die zin van mij best 3x lezen, als je het niet gelooft. Mij hoor je niets zeggen of schrijven over naïviteit en/of dementie. Maar misschien bedoelde Merkel de Zauberflöte, de Toverfluit.