donderdag 23 oktober 2014

All over the world

Uit mijn statistieken maak ik op, dat ik geen lezers in Zuid Amerika en Afrika heb. Ik ken daar geen mensen, afgezien van die Nigeriaanse prinses die mij een paar miljoen euro beloofde als ik met haar zou trouwen. Ze hoefde geen ring of zo, alleen mijn bankrekening en pincode. Maar ja, ik doe niets zwart. Dat is weliswaar een dubbelzinnige reactie van mijn kant, maar zonder discriminerende of racistische bijbedoelingen! Zo, dat scheelt hopelijk weer e-mails.
O ja, ik ontving ook jaren geleden een mail van iemand uit Afrika die vond, dat er niet alleen Marokkaanse criminelen in ons land zijn. Maar op mijn vraag 'Noem mij eens drie Hollandse', kwam ie niet verder dan Balkenende. En dat was er dus maar een.
Ooit had ik contact met iemand uit Zuid Amerika, die een magazine over energie publiceerde. Hij vroeg mij foto's van windturbines in verband met een of ander artikel in de magazine over alternatieve energie. Nou, die molens zijn er meer dan genoeg in Flevoland. Maar nadat mijn vorig blog letterlijk naar de bliksem is gegaan, werd het stil.
Het weinig gebruik van pc en internet in eerder genoemde werelddelen vormt ook een handicap. Dus vanaf die continenten geen statistieken.
Afgelopen week zag ik trouwens dat iemand op zoek was naar ene Gerard die homo is en in Dronten zou moeten wonen. Waarom ie op mijn blog terecht kwam, is mij een raadsel. Hoewel, ik woon in Dronten en heb een neef die Gerard heet. Maar die woont ergens anders. Er was ook iemand op zoek naar een jongetje in bad (Benno L achter de pc?) en iemand die naar het gebruik van PX10 bij de Onderzeedienst zocht. Tot slot wilde iemand weten welke mijn ervaringen zijn met tandartsen. Wat het laatste betreft : Nog even geduld, want eind van de maand heb ik een dubbele afspraak.