vrijdag 16 oktober 2020

Een camper vertelt

Op een forum las ik een leuk stukje van L. Jongens. Ik wil het jullie niet onthouden :

Ik lees al even gezellig mee en zal me nu toch maar even netjes voorstellen. Ik ben een Dodge RAM en ben geboren in 1995. Een makkelijk leven heb ik niet gehad. Er is veel aan mij geprutst en verprutst. Tot ik in mei een nieuwe eigenaar kreeg die me wél echt lief heeft.
Ik vind het sneu voor haar, want er is eigenlijk áltijd wel iets mis met mij. Wat zij hier van vindt is moeilijk te pijlen: de ene dag ben ik "een bak ellende" en de andere dag ben ik "toch wel een fijn bussie".
Ze wou afstand van me doen, maar kon het niet over haar hart verkrijgen. Dus nu ga ik regelmatig uit logeren bij de garage. En elke keer als ik daar geweest ben voel ik mij een stukje beter. Mijn eigenaar kijkt dan wel iets zieker, wanneer de garagehouder haar een papier met bedragen overhandigd.
Als mijn binnenste weer helemaal optimaal is, krijg ik nog een flinke cosmetische facelift! Een nieuw bedje, nieuwe keuken en hier en daar wordt er wat glad getrokken.
Dan ben ik weer als nieuw en bulderen we over de weg heen. Breng ik haar naar werk en maken we mooie reizen. Ik kan niet wachten! En volgens mij, mijn eigenaar ook niet. 

Groetjes van de Dodge a.k.a Goatwagon