donderdag 29 oktober 2015

Opmerkelijk nieuws

*Zo'n 40% van de werknemers vindt de werkplek vies. De werkplek is iets waar ze nota bene zelf een bende van maken en zich vervolgens gaan beklagen. Het doet me denken aan de tijd dat ik zwerfvuil opruimde. Voor bepaalde woningen was het bar en boos. Maar ik heb die bewoners nooit zelf bezig gezien. Dagelijks banjerden ze klagend door het zwerfvuil.

*De Palestijnen hebben kinderen op de Joden afgestuurd. Schijnt een Arabisch trekje te zijn : je kind het vuile werk laten doen. Met messen en stenen, stenigen is nog altijd erg leuk in die regio, probeert men anderen te doden. De lafaards gaan er vanuit dat op hen niet geschoten zal worden. Maar ja, het gaat over lijfsbehoud en het is daar oorlog. Ik begrijp dat gezeur over dode tieners niet zo. Gezien de situatie is het vreemd dat hun leider, Abbas, met zoveel egards hier wordt ontvangen. Oké, Hitler had ook zo z'n bewonderaars. De Daila Lama werd overigens heel anders ontvangen. De man werd door Rutte genegeerd. Maar ja, die Oosterse man gaat voor vrede.

*De EU gaat zich niet bemoeien met de democratie en dus de persvrijheid in het Turkije van Erdogan. Nee, natuurlijk niet. Want Turkije is heel anders dan Hongarije.  In Turkije heerst de dictatuur met hulp van de EU en de VS. Wat mij betreft mag dat land nooit lid worden van de EU.

* Staatssecretaris Mansveld is eindelijk weg. Al dat gemanipuleer met ons OV liep de spuigaten uit. Er werd in opdracht van haar gelogen en gezwegen. Maar ja, ze is van de PvdA. Helaas krijgen we er weer een vrouw voor terug. Een politiek dier, zo zegt men. Dus het OV blijft een martelgang. Mouwen opstropen een aan de slag, dat moet gebeuren en geen politieke spelletjes.

* Werd Hongarije eerst verguisd vanwege het sluiten van de grenzen en neerzetten van hekken, goed voorbeeld doet nu volgen. Het ene na het andere land gaat de grenzen beheersbaar maken. Ook Duitsland zelf. Het gastland oppert nu Afghanen de toegang te weigeren. De eerste schifting vindt al plaats. Nu Mutti Merkel nog wegsturen.