zaterdag 24 oktober 2015

Koffie in Dronten

In de AD koffietest las ik dat de koffie hier bij Moellies een 6,5 scoort. Voldoende dus. Ik heb niet zoveel koffie-ervaring opgedaan bij Moelies. Meer bij de Hema eigenlijk. Ik vind de koffie daar gewoon goed smaken. En omdat ik nogal honkvast ben (never change a winning coffeeteam), zal daarin geen verandering komen.
De Espresso komt er bij Moellies het minst goed (slecht is een groot woord) vanaf. En dat voor twee euro.  VErder een leuke horecagelegenheid hoor die Moellies. Alleen als het wat drukker wordt, kan je daar beter niet iets bestellen. Bij drukte raakt het bedienend personeel snel de draad kwijt.
Ik word geregeld aangenaam verrast door de koffie die ik onderweg koop bij benzinestations. Die verrassing staat haaks op die mij in menig toiletruimte van dat soort gelegenheden wacht. We drinken soms ook koffie in Kampen. Die vinden wij erg goed van smaak. En wat denk je? Kampen scoort een 8,5! Omdat we soms ook in Harderwijk terechtkomen, heb ik ook daar even naar de locatie en score gekeken. Die vielen dus behoorlijk tegen : 5,5. Maar gelukkig zijn er meer plekjes waar ik koffie kan drinken. En als ik ze niet vertrouw, dan bestel ik thee. Al wil sterke thee soms ook naar slechte koffie smaken.