woensdag 12 november 2014

Ik ben moe!

een stapeltje aluminium
We zijn een paar dagen druk in de weer geweest om de opslagloods van zoon Ben op te ruimen. Je kent het vast wel : na gedane arbeid rest er weinig tijd om de boel goed op orde te houden. Ik bedoel, in mijn vrije tijd ging ik ook nooit programmeren. Dus de kinderen van de schoenmaker gaan nog steeds blootsvoets.
Het installatiewereldje is nogal hectisch. Probeer daar maar eens gestructureerd en planmatig in te werken. Erg lastig. Het klussen levert ook afval op, dat uitgesorteerd en weggebracht moet worden. Het is erg lastig om speciaal daarvoor tijd en capaciteit vrij te maken.
Maar gelukkig zijn er nog ouders, die graag de handen uit de mouwen steken. Zo fysiek bezig zijn merk ik wel aan het eind van zo'n dag. Veel tillen en sjouwen (hier en daar de boel opnieuw ingericht) en sleutelen om afval te demonteren en te scheiden en vervolgens naar de vuilstort en de ijzerboer.
Wat is er dan mooier om na zo'n intensieve dag lekker neer te ploffen op de bank? Ik weet het antwoord wel : naar bed gebracht en lekker ingestopt worden zonder wakker te worden. Mmmm!