zaterdag 30 maart 2024

Werk aan de Matrix

Toen ik met geopende achterklep bezig was met het plakken van het naamplaatje, viel mij dus een paar storende zaken op. Ik zag een groen uitgeslagen sponning. Bij de achterlichten zag ik diverse roestige koppen van schroeven en bouten. Van die bruin gekleurde koppen krijg ik de kriebels. Gek, want als ik voor de spiegel sta heb ik daar geen last van. 😉
Gevolg was, dat ik een rondje om de Matrix liep en een blik naar binnen wierp. Dat leverde nog meer werk op. Ik zag beschadigde wieldoppen met lelijke velgen erachter en een nog steeds niet aangesloten telefoonlader in het dashboard.
Toen schoot mij ook nog te binnen, dat in de caravan nog een stel DRL's liggen. Die wil ik ook nog monteren. We hadden het druk met andere klussen.
Hoewel ik in de loods terecht kan, wacht ik liever op mooi weer. Dan kan ik buiten in de zon en uit de wind de klusjes doen. En dan zijn er nog de reguliere onderhoudsklusjes. Voorlopig heb ik voldoende werk om al die vrije dagen door te komen. Ik ben blij, dat ik niet pas na mijn 70 ste met pensioen mocht. Dan had ik veel tijd tekort gekomen voor al die leuke bezigheden.