donderdag 21 maart 2024

Ufo's

Wat een gezwalk! Eerst decennia lang ontkennen als zouden Ufo's bestaan. Vervolgens toegeven dat ze bestaan en nu het ontkennen van 'aliens'. 
Maar dat is allemaal politiek en geen wetenschap. Ik bedoel, deskundigen als Stanton Friedman en Linda Moulton-Howe kijken daar toch even wat anders tegenaan. Ook astronaut Neil Armstrong en een aantal collega's hebben daar ook een andere mening over. Armstrong heeft lang gezwegen over datgene wat hij tijdens de landing op de maan zag. De astronauten werden daar opgewacht door drie ufo's, die op het maanoppervlak geland waren!
En dan zijn er nog al die getuigen, die voor gek verklaard werden. Onder hen ook politieagenten, piloten en militairen. Velen zijn geestelijk onderuit gegaan tot aan zelfmoord toe, vanwege de manier waarop ze na hun getuigenis behandeld werden.
Het bekende verschijnsel van gedood vee, waarvan geen bloedsporen te vinden waren wordt ook genegeerd. Terwijl er getuigen zijn, die ufo's hebben waargenomen. Daarbij zijn ook verklaringen van getuigen, die gezien hebben hoe met 'lichtstralen' vee als het ware omhoog gezogen werd en in een ufo verdween. Ik kan me voorstellen, dat je zoiets als getuige wilt verzwijgen. Bijna iedereen verklaart je voor gek.
In de jaren 50 raakte ik als jochie al geboeid door de strip van Olaf Noord, de ruimtereiziger. De strip stond op de laatste pagina van de Sjors van de Rebellenclub. In die periode las ik een stukje (in de Panorama?) over meneer Adamski. Die beweerde met een Ufo te zijn meegevlogen. Volgens mijn moeder was Adamski een fantast. Werd hij daarom door Juliana op Soestdijk ontvangen?  Er zijn deskundigen die beweren, dat onze aarde al eeuwen lang bezocht wordt door buitenaards leven. Gebleken is, dat veel mythes toch geschiedenis blijken te zijn. De Bijbel beschrijft ook soortgelijke gevallen. Wij  hanteren het woord Ufo. Eeuwen geleden sprak men over vuurspuwende draken, vogels, schepen en karossen, die levende wezens baarden. Dat lijkt toch erg veel op ufo's waar aliens uitkwamen.