donderdag 14 maart 2024

Vreemd

Vreemd dat een massamoordenaar als president Herzog van Israël wel Nederland mag binnenkomen, maar iemand die nepnieuws zou verspreiden niet.
Vreemd, dat een premier die de grenzen slecht bewaakte tegen aanslagen van Palestijnse verzetsstrijders, niet afgetreden is. Of heef Netanyahu die aanval op 7 oktober soms zelf geregisseerd?
Vreemd en wreed, dat vrij snel na het droppen van hulpgoederen in Gaza, de Israëlische luchtmacht dezelfde plek beschiet en bombardeert.
Vreemd dat je professor dokter en diverse onderscheidingen en prijzen en 10 jaar ervaring toch afgewezen wordt. Gelukkig zijn er meer baantjes dan die van politicus.
Vreemd dat Oekraïense agenten en deels afgekeurde militairen hun eigen burgers ontvoeren voor een verloren oorlog. De Oekraïense bevolking haat die gasten. Oekraïne wil weer over een half miljoen militairen beschikken.
Vreemd, dat Frankrijk klaar staat om Oekraïne binnen te vallen. Gaat Frankrijk de NAVO landen aansturen? Polen staat ook klaar. Op zich niet vreemd, want Polen mag het oostelijk deel van Oekraïne terugkrijgen. Binnen dat kader krijgt Roemenië z'n noordelijk deel terug. Rusland pakt zelf een stuk van het oosten, vanwege de pro Russische bevolking daar. Oekraïne wordt een klein land met Kiev als hoofdstad.
Vreemd dat de VS TikTok wil verbieden, tenzij het bedrijf/de toepassing verkocht wordt. Aan een Amerikaans bedrijf natuurlijk. Volgens de VS is TikTok gevaarlijk, vanwege spionage. 😂 In werkelijkheid gaat het de VS om macht en censuur.
Vreemd dat men zich hier helemaal niet druk maakt over de genocide in Gaza. Voor de vorm is Mark Rutte bij massamoordenaar Netanyahu op bezoek gegaan. Om hem te manen tot wat menselijk gedrag. Wat een huichelaar!
Op dit moment zijn er ruim 32.000 doden te betreuren aan Palestijnse kant. Hamas vecht door. Er zijn bijna 160 VN medewerkers en 133 journalisten omgebracht. Die heten allemaal helaas niet Navalny. Dankzij de steun van Nederland zijn er tot op heden 13.000 kinderen gedood en zijn ruim 70.000 Palestijnen gewond geraakt. Het aantal omgekomen kinderen overschrijdt het aantal, dat de afgelopen 4 jaar wereldwijd in oorlogen omgekomen is.
Op de West Bank zijn onder de Palestijnen 441 doden gevallen. Zo'n 7.500 Palestijnen zijn opgesloten. Over het aantal vernielde huizen en boomgaarden van Palestijnen is niets bekend. Het Joods monster gaat hevig tekeer. Zelfs locaties waar hulpgoederen en/of voedsel worden uitgedeeld, worden door de Joden aangevallen.
Vreemd dat velen de genocide toestaan.