donderdag 14 maart 2024

In de zon

Op basis van de weersverwachtingen heb ik begin deze week voorgenomen, vandaag weer het bos in te gaan. Er viel aan het huisje nog wat te schuren en te schilderen. En hier en daar wat correcties aanbrengen.
Tijdens het laatste bezoek raakte de verf op. Het schuurtje was daarom maar deels gedaan. Ik heb het in de zon verder geschuurd en geverfd. Wat de rabat betreft is het huisje nu helemaal geschilderd. Rest nog de kozijnen en ander kleinere bezigheden.
Omdat ik aan de boskant bezig was kon ik zowaar in T-shirt en korte broek aan het werk. Helaas had ik geen korte broek meegenomen en waren de buren (vrouwen) ook buiten. Ik wilde hen niet van hun werk afhouden, anders was ik in mijn boxershort aan de slag gegaan. 😂
Stipt 10 uur was ik begonnen. Met tussendoor een koffie- en lunchpauze was ik tegen 15.00 uur klaar. Ik was het toen ook zat. Gelukkig vielen die twee zaken samen. Behalve het schuurtje heb ik de regenpijpen en een kabelgoot groen gemaakt. Ik deed dat zo fanatiek, dat mijn grijze haar ook wat groen geworden is. Hier en daar heb ik wat plekken opnieuw geschuurd en gelakt. Ze vielen mij op toen ik de foto's bekeek. Al wandelend richting de parkeerplaats, viel mij de in bloei staande bomen op. Prachtig hoor. Het wordt lente!