dinsdag 19 maart 2024

Opnieuw Poetin

Het was te verwachten. Die man is erg populair bij de Russen, al wil men in het Westen graag ander nieuws verspreiden. Zoals over de paar duizend demonstranten in Moskou. Men vertelt natuurlijk niet dat Rusland ruim 140 miljoen inwoners heef, waarvan ruim 12 miljoen in Moskou. Het 'gemeentelijk gebied van Moskou telt bijna net zoveel inwoners als heel Nederland. Dus dat aantal demonstrerende Russen stelt niest voor. Het is net Nederland dat het klimaat gaat veranderen. Daar maken de media ook zo'n opgeblazen heisa van.
In feite heeft het Westen vanwege zijn agressieve politiek, Poetin nog steviger in het zadel gezet. Alle westerse maatregelen blijken contraproductief te zijn. Ofwel : Rusland vaart er wel bij. Volgens Rutte is Rusland "zomaar Oekraïne binnengevallen". Hij blijft liegen. Hongarije is tegen zijn komst naar de NAVO vanwege de aanvallen van aartsleugenaar Rutte op Orban.
Ik vraag me af in hoeverre Finland blij is met het lidmaatschap van de NAVO. Er komen nu Russische raketinstallaties bij hun grens te staan. Russische troepen veroveren steeds meer plaatsen. Ze zijn ook al de Dnjepr overgestoken. De Oekraïense luchtafweer heeft erg veel moeite de Russische drones af te stoppen. De atoomcentrale is nog steeds een Oekraïens doelwit. Bedoeld om na succes naar de Russen te wijzen. Er blijven Abrams tanks en Patriot systemen in Oekraïne sneuvelen. Politiek met antireclame voor de Amerikaanse wapenindustrie. De Russische collega's hebben goed ingespeeld op de westerse technologie, ondanks hun achterstand voor de Speciale Operatie.
Het zit het westen erg dwars, dat Oekraïne de oorlog verliest. Macron wordt er zelfs agressief van. Hij heeft merkbaar niets geleerd van Frankrijks eigen geschiedenis. Macron wil de NAVO achter zich aan krijgen als hij Oekraïne binnenvalt. Nog een WO3 idioot die wat mij betreft Karma verdient. Zijn plannen zijn bedoeld om de aandacht voor de interne problemen af te leiden.