dinsdag 19 maart 2024

Gaza genocide

De Joodse terroristen hebben weer een ziekenhuis aangevallen. Ze zijn nog steeds op zoek naar Hamas verzetslieden. De genocide gaat voort. Telkens weer met het Joods excuus, als zouden de Hamas verzetsstrijders zich daar ophouden. Zelfs als gevluchte Palestijnen voedsel en andere hulpmiddelen komen ophalen, worden ze beschoten.
Hamas blijkt dus onzichtbaar te zijn. Dat klopt, het is een onverslaanbare geest op zoek naar vrijheid. De kapitalistische hulptroepen van de Joden willen graag helpen met het bouwen van een haven bij Gaza. Ze zeggen weliswaar dat het voor hulpverlening is, maar in werkelijkheid gaat het om grondstoffen in de zee voor Gaza; gas en olie. Daar azen de Joodse terroristen al heel lang op, samen met Amerika en (natuurlijk) Rutte. Ordinaire neokolonialisme / diefstal noem ik het maar.  Er zouden Britse militairen met de Joodse terroristen meevechten in Gaza. Het zal mij niet verbazen.
De Joden jagen ook nog steeds op journalisten. Er mogen geen beelden en/of verhalen over de genocide in Gaza en de leugens van de Joden de wereld over gaan.