maandag 25 maart 2024

Joodse propaganda

Net als in de reclame is ook in andere uitzendingen / publicaties veel propaganda te vinden. Volgens de reclamewereld bijvoorbeeld bestaat de Nederlandse bevolking enkel uit samengestelde gezinnen met halfbloedjes als kinderen.
De terroristen van IDF zijn inmiddels begonnen met het bombarderen van het zuidelijk Gaza, waar ruim een miljoen Palestijnse vluchtelingen een veilig heenkomen hebben gezocht. Ook worden weer ziekenhuizen aangevallen. Daarbij zijn al veel slachtoffers gevallen. Men spreekt over ruim 150, waaronder ook hulpverleners. Geruchten doen de rond als zou de zogenaamde haven voor hulp ook bedoeld zijn om Palestijnen te dwingen Gaza per boot te verlaten. De moordende Joden willen immers ook Gaza annexeren.
Nu de Joden druk doende zijn met hun eigen holocaust / de genocide op Palestijnen in de Gaza en op de West Bank, wordt opvallend veel stilgestaan bij de WO2 en die andere holocaust. Uiteraard geen berichten over Gaza, maar vooral over datgene wat de Joden toen overkomen is. O,o, die zielige Joden, voert de boventoon. Oké, het is gebeurd en was in en in slecht. Maar moet daarmee de genocide goedgekeurd worden? Al die holocaust aandacht is bedoeld om mensen weg te houden van de genocide in Gaza. Daar doen de nazaten van de WO2 Joden en anderen hetzelfde als wat de nazi's in de jaren 30 en 40 deden. Onschuldige burgers worden tot terrorist verklaard en vermoord. Ook hun bezittingen worden geroofd en/of vernield door de Joodse neonazi's onder leiding van het monster Netanyahu, zijn rechterhand Herzog en al hun Joodse volgers. Zelf verspreiden de Joden enorm veel nepnieuws over de zogenaamde Hamas en datgene wat ze aantreffen. Er worden zelfs acteurs en actrices ingezet.