donderdag 19 april 2018

Zielige kinderen?

Een of andere organisatie wil dat de regering de kinderen die in Syrische kampen verblijven naar hier haalt. Het gaat om kinderen van IS strijders, die vanuit ons land naar Syrië gegaan zijn. Ik sta telkens weer versteld als dat emotionele gedoe aanhoor. Veel van dat soort zaken wordt met een hoog zieligheidsgehalte gepresenteerd. Er kwamen natuurlijk ook kinderen in beeld, maar die beelden had ik al eerder gezien. Ze kwamen niet uit zo'n kamp.
De stelling werd onderbouwd met de mededeling, dat die kinderen er niet voor gekozen hebben om daar in een kamp te leven. Tja, ze hebben er ook niet voor gekozen geboren te worden en met hun anti-Nederland ouders naar Syrië te gaan. Ik ben blij dat ze die kids met hun anti-Nederland, anti-westerse cultuur en anti-christendom houding daar in Syrië opvoeden en niet hier. Die kinderen komen natuurlijk niet alleen hier, maar met hun terroristische moeder of beide ouders. Kortom, men zou enkel terreurvolk naar hier halen. Doe maar niet.
De zielige kinderen die gepresenteerd werden als gevolg van een vermeende gifgasaanval, blijken last te hebben gehad van het vele stof na bombardementen. Althans, zo verklaart het medisch personeel van een ziekenhuis aldaar en een aantal andere ooggetuigen. De Wittehelmen en de politiek liegt er maar oplos.