dinsdag 3 april 2018

Homo's

Afgelopen week zijn homo's in elkaar geslagen op ontmoetingsplaatsen. Tja, dat risico zit erin wanneer je op niet slimme manier afspraken maakt.Veel mensen zeggen weliswaar dat homo's geaccepteerd zijn, maar dat is niet zo. Helemaal niet sinds die stuitende reclame van Suitsupply. Dat was een flinke misser van dat bedrijf, omdat het de acceptatie van homo's flink geschaad heeft. En de omzet van dat bedrijf ook. Lijkt mij. Ik bedoel, ik ga als hetero niet in kleding van Suitsupply lopen. Dan geef ik vanwege die advertentie een verkeerd signaal af. Ik ben geen homo. 😕
Er zijn ook mensen die in plaats van liefde of hun gerief goederen kopen ergens op een parkeerplaats of in een steegje. Ook niet slim. Dat is ook vragen om problemen.
Toen ik laatst iets via een verkoopsite verkocht, vroeg de koper of het apparaat nog goed was. Dat had ik in de advertentie gezet en dan is dat dus zo. Ter geruststelling zei ik hem : "Ik verkoop hem hier aan huis en niet ergens op een verlaten parkeerplaats. Dus je weet waar ik woon."
Maar goed, dat homowereldje is heel anders. Veel gevaarlijker, lijkt mij. Je kunt het beste gewoon in een leuk restaurant of cafeetje afspreken. Tenzij je iets te verbergen heb.