maandag 27 februari 2017

Wat een weekend

....groene kunststof kruiwagen?
Zoals verwacht won Feijenoord van PSV. Nederland deed het ook goed op het ijs. Er was een tv debat van linkse partijen, wat weinig meer bood dan de bekende verkiezingsverkooppraatjes. De PvdA weet opeens hoe het wel moet en wil zelfs door die partij ingevoerde maatregelen terugdraaien. Hoe ongeloofwaardig wil je zijn. Ik zag geheel overbodige discussies, omdat de partijen hetzelfde beweerden. Langs elkaar heen praten heet dat. Gezien hun houding drijven ze de VVD en de PVV in elkaars armen. Of anders gezegd : de linkse partijen sluiten zichzelf uit. Haha!
Ik zag ook dat racistische gala langskomen waarin de blanke Amerikaanse acteurs hun filmfeestjes vieren. Hoewel de film La la land bijna alles won, werd op de valreep alsnog een (zwarte) film als winnaar uitgeroepen. Een neger omdat het moet. Dat drong op het allerlaatste moment opeens tot de organisatie door. Dus werd vlug nog een envelop in elkaar geflanst. Op welke plaats de film Lal la land terecht is gekomen weet ik niet. Tussen al die acteurs en actrices veel huichelaars, die zich buiten dat feestje manifesteren als zijnde  anti-Trump omdat hun president zou discrimineren. Haha! De abortusboot is Guatemala uitgezet. Misschien komen die gekke vrouwen terug met een lading anticonceptiemiddelen?
Er werd net aangebeld. Er staan twee mannen voor de deur. Ze komen voor een kruiwagen. Vraagt een van hen mij : "Is het de kruiwagen die achter in uw tuin staat?" Als ik de vraag bevestigend beantwoord heb, zegt ie : "Die zoeken we niet. We zoeken een groene kunststof kruiwagen." Ik reageer nuchter met : "Volgens mij staat een metalen grijze op de foto en niet een kunststof groene." De heren kijken elkaar aan, halen de schouders op en vertrekken. Haha! Het voorval doet me denken aan Leiden, waar studenten 's morgens rond half vier ergens aanbellen om te zeggen dat ze niet zullen reageren op een advertentie van de bewoner.
Het carnaval is weer voorbij. Na een paar dagen flink doorzakken, gaan we weer aan de slag. Gelukkig hebben we Nivea. Vergeet je knieën niet in te smeren, dames! Ik ben lachend aan een nieuwe week begonnen.