donderdag 2 februari 2017

Moslim of terrorist?

moslims of terroristen?
Of beide? Soms raak ik de draad volledig kwijt als ik de mainstream volg. De ene keer is het een moslim, de andere keer een terrorist. De status is geheel situatie afhankelijk. Als een actie politiek gerechtvaardigd wordt is de 'moslim' een terrorist. Als een actie de politiek niet bevalt (zoals de maatregel van Trump), betreft het aardige moslims. Toen Bush en later Obama besloten moslim-landen als Irak, Libië en Syrië te bombarderen had men het over terroristen. Ons land heeft daar ook aan meegedaan met een paar bommen onder gammele F16's. Dat miljoenen(!) onschuldige moslims(?) de dood ingejaagd werden, was blijkbaar geen probleem. Of waren het allemaal terroristen? Over de gevolgen / resultaten van die Nederlandse bombardementen is trouwens nooit iets gerapporteerd. Er is dus nog steeds niets veranderd in ons achterbaks gedrag.
Ik heb tegen al dat moorddadig geweld tegen die moslims nooit een demonstratie gezien. Blijkbaar waren alle moslims toen toch terroristen.
Voor al die demonstrerende slaapkoppen : In Duitsland heeft die Polizei acties gevoerd tegen terrorisme. Daarbij zijn ook moskeeën doorzocht. Moskeeën? Maar moslims zijn immers toch geen terroristen? Ik snap er niets meer van.
Hoewel, nu begrijp ik waarom men die Kut-Marokkanen niet aanpakt. Dat heeft natuurlijk ook met discriminatie van moslims te maken!