maandag 6 februari 2017

China en buitenaards leven

gelande Chinese Ufo
China probeert in contact te komen met buitenaards leven. Dat land is niet het enige, dat op zoek is naar andere vormen van leven / intelligentie buiten onze wereld. Een voormalig voorzitter van een Amerikaans onderzoeksbureau SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) vindt de zoektocht van China gevaarlijk voor de mensheid. Het zou volgens John Herz zelfs nog gevaarlijker kunnen worden, indien de Chinezen antwoord zouden krijgen op de signalen die ze de ruimte insturen.
De achterdochtige Herz gaat er blijkbaar vanuit, dat alles wat onbekend is, levensgevaarlijk voor de mens is. Intelligenter dan een Amerikaanse mens, bestaat volgens hem niet. Onlangs werd vliegverkeer omgeleid, toen een UFO het luchtruim van het Chinese vliegveld in Sichuan 'verkende'. We 're not alone!
Er zijn veel geruchten over een komende oorlog tussen Amerika en China. Als aanleiding wordt de kwestie in de Zuid Chinese Zee genoemd, waar China claims gelegd heeft en een basis bouwt. Voorheen waren mogelijke triggers Noord Korea en Taiwan. Volgens 'deskundigen' zal Amerika dit keer niet het initiatief nemen. Maar daar zet ik als niet-deskundige een groot vraagteken achter. Amerika heeft altijd een al dan niet verzonnen incident gebruikt, om een oorlog te beginnen. Dus waarom straks niet?