woensdag 15 februari 2017

Opsporing Verzocht

Afgaande op de trend zal binnenkort het programma Opsporing Verzocht verboden gaan worden. Het programma zet veel te veel getinte mensen in een kwaad daglicht. Tijd om meer autochtonen in beeld te brengen!
Onze nationale veiligheidsdienst verwacht de terugkeer van IS strijders. Deze terroristen zullen niet door de voordeur komen met hun tweede paspoort. De vraag is of men deze terroristen buiten de deur houdt of oppakt en opsluit. Volgens de baas van de veiligheidsdienst hoeven we ons geen zorgen te maken, want het zijn er slechts een kleine honderd.
Het CDA wil dat ons land ten strijde gaat trekken tegen het geweld in de wereld. Nee, niet in eigen land, dat is van minder belang. Buma wil ons krakkemikkig legertje uitrusten met drones die bommen kunnen afgooien. Daar zijn miljarden voor nodig. Voor mij een vreemde combinatie : christelijk en bommen om in een vreemd land andersdenkenden om te brengen.
Jammer dat onze nationale omroepen zo links georiënteerd zijn. Ze geven andersdenkenden geen ruimte om hun zegje te doen en manipuleren het nieuws. Als andersdenkenden worden uitgenodigd, is dat louter om hen af te branden. In het programma Buitenhof ging wat dat betreft de linkse presentatrice Marcia Luyten volledig de mist in, toen ze Jan Roos dacht te kunnen afbranden. Helaas beschikte mevrouw Luijten over een hoge mate van tunnelvisie en onvoldoende kennis van zaken. Gelukkig weet Jan Roos van VNL wel waar ie het over heeft.
Volgens de opiniepeilingen, een instrument om kiezers te manipuleren, groeit de VVD. Als reden vermeldt de NOS (ik citeer) : "één kiezer zei dat hij liever op de VVD stemt, dan uit boosheid stemt." Hoe het met al die andere honderdduizenden kiezer zit, wordt liever niet verteld. Ik gebruik geen Stemwijzer of opiniepeilingen. Ik kijk even achterom om te bepalen op wie ik ga stemmen. Het Oekraïne referendum, de steun aan Griekenland, het vluchtelingenbeleid, hoge kosten van de uitgeklede zorg, de werkwijze van de EU en de verkiezingsbeloften van vier jaar geleden vertellen mij op welke partij ik moet stemmen.