donderdag 8 september 2022

Weer naar Nieuwegein

We zijn vanmorgen weer naar Nieuwegein gefietst. Dit keer voor een kort familiebezoekje. We waren benieuwd hoe het nieuwe optrekje van Mike en zijn partner er nu ingericht en wel bijstaat. We moesten wel even wachten totdat het droog was, want vanmorgen regende het nog. Ondanks de nog donkere lucht zijn we met Fenna in de kar op de fiets gestapt. We volgden niet de route langs de wegen, maar binnendoor. Zo reden we na het oversteken van de drukke A2 (via een brug hoor!) door een bos. Daar was het fietspad niet alleen geasfalteerd, maar ook lekker breed. We deden er ruim 30 minuten over om op het beoogde adres aan te komen.
Daar werden we hartelijk ontvangen en zagen we ook onze oudste zoon. Hij ging daar het toilet in orde maken. Een kwestie van een fonteintje en een toiletpot ophangen en aansluiten. Maar eerst aan de koffie en wat bijpraten. Na een uurtje gezelligheid gingen ze allen aan het werk en stapten wij weer op de fiets.
We waren net vertrokken toen we overvallen werden door een fikse regenbui. Gelukkig konden we bij een groot gebouw schuilen. Mijn fiets bleef in de regen staan, met de kar waar Fenna in lag. Maar ze lag toch ook droog.
Na een minuut of 10 ging de zon weer schijnen en reden we naar de camping.
Na de lunch kwam ik erachter dat ik twee dingen moest doen. Ik moest wat telebankieren en een stekker kopen. Ik heb maar direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om hier wat te typen. Straks ga ik weer aan de elektra in de caravan prutsen. Wat aansluitingen verleggen / veranderen. O ja, Fenna wil niet meer in de Matrix mee....