zaterdag 24 september 2022

Achter de schermen

Terwijl Amerika achter de schermen van de oorlog in Oekraïne acteert, roept Joe Biden dat de oorlog geheel aan Rusland toe te schrijven is. Wie het nieuws van de afgelopen 30 jaar gevolgd heeft, weet beter. Die weet dat het Amerika is dat na de val van de Muur op Rusland is gaan jagen. Zelfs voormalig NATO opperhoofd De Hoop Scheffer zegt dat.
Amerika rekruteert al haar vriendjes om het vuile werk op te knappen. Dus sneuvelen er veel Oekraïners, militairen en burgers, omwille van de Amerikaanse politiek. Als ik het over Amerika heb, dan heb ik het ook vaak over landen als Duitsland, Engeland, Frankrijk en ons landje. Amerika wil de oorlog verder opvoeren of wel nog meer slachtoffers maken. Duitsland doet daar graag aan mee. Voor de Moffen (zo noem ik de oorlogszuchtige Duitsers) is oorlog voeren een soort verslaving. Net zoals de Jodenhaat. Anders zou Duitsland geen wapentuig aan Arabieren verkopen.
Amerika wrijft in z'n handen terwijl de rest de handen voor Biden uit de mouwen steken. Deelname aan de oorlog is een regelrechte zelfmoordactie op nationaal niveau. De prijzen stijgen gigantisch met als excuus die oorlog. De wapenindustrie geniet ook van die oorlog. Immers, al hun moderne technologie wordt gratis uitgetest en men verdient er grof geld mee. Wat op zijn beurt de rijken weer handenwrijvend doet lachen. Komt bij dat het Duitse leger nu al klaagt over vernietiging van hun eigen slagkracht, vanwege de vele wapenleveranties aan Oekraïne. Maar die afnemende Duitse slagkracht vind ik juist een groot pluspunt.