donderdag 29 september 2022

De CIA aan het gas

Zoals de Amerikanen gedreigd hebben worden de Nordstream leidingen vernietigd. De EU reageert zeer boos, verontwaardigd. Haha! De EU die geen gas en olie van de Russen wil, is boos vanwege de vernielde leidingen? De EU zou toch politiek gezien moeten juichen, de vlag uithangen? Want geen olie en gas uit Rusland is toch het ultieme doel? De reactie van de EU toont weer eens aan wat een huichelaars Von der Leyen c.s. zijn.
Het zal mij niets verbazen indien de VS andere partijen ingeschakeld hebben om de leidingen op te blazen. Immers, de VS laat vaak anderen het vuile werk opknappen. Dat ons milieu ermee verziekt wordt interesseert Amerika geen bal. Amerika / de NAVO heeft onlangs geoefend in die omgeving met onbemande onderzeeboten (drone submarines). In ons landje was er onlangs de Undersea Defense Technology beurs, waar dit soort materieel te zien was. De sabotage doet me denken aan de aanval op een schip van Greenpeace door de Franse geheime dienst. Ook zo'n achterbaks gebeuren. Alleen omdat Greenpeace tegen de atoomproeven was.
De EU heeft nog meer sancties tegen Rusland afgekondigd. Dus wij krijgen het nog slechter. Vanwege de oorlog in Oekraïne wordt de Great Reset heel gemakkelijk voortgezet.