woensdag 21 september 2022

Hij kan niet toveren?

Mark Rutte vraagt ons om begrip. "Wij kunnen niet toveren", zegt Rutte. Weer een leugen van aardsleugenaar Rutte. Zelfs in bijzijn van de koning liegt Rutte. Maar ja, ze zijn beiden wel fan van Klaus Schwab. Rutte en diens kornuiten kunnen wel toveren. Vele miljarden zijn uit de nationale hoed verdwenen, ten tijde van de corona. En niemand taant ernaar. Hugo de Jonge heeft ruim € 5 miljard 'kwijtgemaakt". Het zal wel met de mondkapjes e.d. te maken hebben. Hugo en zijn vriendjes zullen er flink voor vergoed zijn.
Er werd ook in andere situaties getoverd. Vooral ten behoeve van Oekraïne. Voor de Zorg, de armoedebestrijding, de gedupeerde Groningers en de slachtoffers van de Toeslagenaffaire is nauwelijks geld te vinden. Maar dankzij het toveren van Rutte c.s. waren er plots wel miljarden voor Oekraïne en Oekraïners.
Rutte c.s hebben heel wat knoeiwerk afgeleverd en ons landje in de ellende gestort. Nu ze de schade moeten herstellen, blijkt er een groot gebrek aan controle en deskundigheid in dit kabinet te zijn. Volgens mij wordt er enkel door Rutte c.s. getoverd. Toveren is immers een illusie, mensen voor de gek houden.