woensdag 28 september 2022

CIA aan het werk?

De beide gasleidingen tussen Rusland en Europa zijn opgeblazen. Met een explosief vernield, aldus de eerste onderzoeksresultaten. De grootste tegenstander van de gasleidingen is Amerika. Er zijn deskundigen die voorzichtig naar de VS wijzen als mogelijke dader. De VS heeft als enige belang bij het uitschakelen van de gastransporten. Komt bij dat hun oude gek Biden dat zelf propageerde (video). Gezien de enorme investeringen en het economisch belang van de pijpleiding hebben Rusland noch Europa belang bij een vernieling van de leiding.
Dergelijke pijpleidingen zijn dermate stevig van constructie, dat ze tegen een (anker) stootje en tot op zekere hoogte explosieven bestand zijn. Er is dus sprake van opzet. Een herstel gaat mogelijk maanden duren.
Er is veel heisa rond de referenda in oost Oekraïne. Die heisa ontbrak, toen na de verkiezingen van 2014 'blauw' (pro Rusland) in die regio inclusief de Krim weliswaar won, maar genegeerd werd. Toen al wilde 'blauw' aansluiting bij Rusland forceren, wat uiteindelijk geleid heeft tot deze oorlog. Als neutrale toeschouwer is het erg interessant te zien en te horen hoe hypocriet de westerse politiek bezig is. Zo leer ik de politiek en hun aanhangers nog beter kennen.