zaterdag 10 september 2022

Aantekeningen

Ik heb de afgelopen dagen geregeld aantekeningen gemaakt van allerlei zaken die betrekking hebben op het gebruik van de caravan. We willen hem helemaal naar onze zin inrichten. Zoals we dat ook met de kampeerbus gedaan hebben. Zaak is nu al die aantekeningen te gaan rubriceren, te ordenen en te omschrijven. Het tekst ‘Elektra aanpassen’ is nogal vaag en toch veel omvattend. Natuurlijk komt er een kostenplaatje en prioriteit bij. Tijdens deze vakantie heb ik het elektra zo goed als in orde gemaakt.
Een wat lastig iets wordt het werken in de caravan. De hut op wielen mag maar drie dagen op de openbare weg staan. Dus ook wat dat betreft moet er een creatieve oplossing bedacht worden. Het prettigst is om bij het huis te kunnen werken. Daar heb ik alle gereedschap en kan ik eventueel ook nog tussendoor andere dingen doen, zoals Fenna uitlaten. En anders moet ik bouwpakketjes maken, die ik in de caravan in elkaar zet. Zo kan ik veel tijd winnen, zodat de caravan niet langer dan drie dagen op straat zal staan.
Gezien het weer ben ik blij, dat ik de losse handgreep tijdig gerepareerd heb. Op die plek kon het regenwater door de schroefgaten heen sijpelen. De regenbuien hebben aangetoond, dat zowel de voortent als de caravan zelf waterdicht zijn.