zaterdag 24 september 2022

Vreemd hoor

Mevrouw Kaag voelt zich bedreigt wanneer er iemand met een fakkel voorbij haar huis loopt. Ze klaagt over allerlei futiliteiten. Haar angsten komen voort uit een kwaad geweten. De liquidatie van Baudet (volgens Johan Derksen) schijnt geen enkel probleem voor haar te zijn, want daar hoor ik haar niet over. Het geeft aan hoe het gesteld is met de mentaliteit van Kaag c.s. : egocentrisch met gewetenloze trekken.
Vreemd dat omwille van "internationale hulpverlening" men het eigen land om zeep helpt. Overigens zijn in niet alle EU landen de energieprijzen zo uit de pan gerezen. Hoe dat kan? Een kwestie van politiek bedrijven. Rutte wil per se het WEF programma invoeren. Nederland wordt nog meer overgeleverd aan de Amerikaanse miljardairs. Zij trekken ook aan de touwtjes van internationale organisaties als de WHO, UNICEF, UNESCO, NATO enz.
Zoals bekend komt de waarheid nauwelijks in het nieuws. Tenzij het de sport betreft, want je kunt nu eenmaal niet liegen over de uitslagen van wedstrijden. Dan zou Ajax in Liverpool de lokale club met -0 verslagen hebben. Voor de waarheid moet ik op zoek gaan. Vreemd hoor.