woensdag 21 september 2022

Huichelaars

De laatste tijd doen veel reguliere media (waaronder de BBC en de NOS) hun best om van Oekraïne een zeer fraai beeld te schetsen. Zo trekken zij plots het neo nazisme (Azov bataljon) en de enorme corruptie in twijfel. Natuurlijk is het gehuichel en de manipulatie bedoeld om Oekraïne lid te kunnen maken van westerse organisaties zoals de EU en de Navo. Helaas vergeten veel media, dat zij dit soort onderzoeken al eerder hebben uitgevoerd. Toen verafschuwden zij het Azov bataljon en de nazi's. In die oudere docu's was Oekraïne het meest corrupte land van de westerse wereld. Wat een oorlog allemaal tot stand kan brengen. Misschien moet er hier ook een oorlog komen. Misschien komen de feiten dan wel naar boven.
Onlangs was in een zeer kort fragment te zien hoe Oekraïense soldaten telkens na een beschieting de Hitler groet brachten. Oeps, weer een foutje.
Weg met dit kabinet, de MSM en weg met de EU! Het is niet onze oorlog, het is niet mijn kabinet en niet mijn EU. O ja, en het is niet mijn niet-gevaccineerd zijn.