donderdag 29 september 2022

Indianenverhalen

De meeste blijken waar te zijn. Indianen, een volk waarin ik al op jonge leeftijd geïnteresseerd raakte. Om die reden heb ik een hekel aan westerns, waarin indianen als agressieve wilde dieren afgeschilderd worden. Een typische benadering van het blanke ras. De kolonisten hebben er voor gezorgd, dat de oorspronkelijke bewoners uitgemoord werden, beroofd van hun land en overlevenden opgesloten werden in reservaten. Kolonisten vermaakten zich door complete kuddes bizons af te schieten. Tienduizenden stuks vee werden zinloos afgeschoten. En daarmee de belangrijkste voedselbron van de indiaan. Zo hebben de kolonisten de indianen onder de duim gekregen. Door hen hun primaire levensbehoeften en hun vrijheid af te nemen.
Terug naar vandaag. Dezelfde tactiek gebruikt deze regering om ons onder de duim te krijgen. Alles wordt onbetaal- en/of verkrijgbaar en onze vrijheden worden ingeperkt. We moeten onder de duimen komen van hen voor wie wij gekozen hebben om ons van dienst te zullen zijn. Het zijn de Nederkolonisten die onder Amerikaanse invloed staan. We worden door hen gedwongen de strijdbijl op te graven.
De EU heeft inmiddels gereageerd op de verkiezingsuitslag in Italië. Von der Leyen gaat Italië hard aanpakken.... Hoezo democratie?