dinsdag 6 september 2022

Elektra in de caravan

 Zo, ik heb even internet. Dus hier wat uit het dagboekje. We zijn erg blij met de lichte kleur van het interieur. Het oogt ruimtelijk. Het bekende donkere kleurtje maakt de boel wat benauwd.  Zo zoetjes aan krijgen we een beeld van hoe we het interieur van de caravan zouden willen aanpassen. We hebben al een paar kleine verbeteringen doorgevoerd.
Er zijn slechts 2 wandcontactdoosjes in enkel uitvoering. Dus dat is nogal weinig. Boven het hoofdeinde van het bed missen we daarom een aansluiting voor een lampje. De uitdaging is om de extra benodigde kabels op een onzichtbare manier aan te brengen.
In een kast bevindt zich de centrale eenheid, inclusief een transformator, die 12 volt output geeft. Die is bestemd voor de verlichting. De kast bevindt zich naast het hoofdeinde van het bed, wat weer handig is voor een extra wandcontactdoosje voor het bedlampje. Aan het voeteneind is een plankje tegen de wand op plm 1,5 meter hoogte. Daar staat een klokje op. Maar er is geen contactdoosje. Dankzij een paar verlengsnoeren met doos, hebben we e.e.a. kunnen aansluiten. We kregen zo een beeld van wat we graag zouden willen en wat ervoor nodig is. Ik overweeg ook een doos aan de onderzijde van de caravan te monteren. Dan is er ook een aansluiting voor in de voortent.