woensdag 25 november 2020

Woensdagochtend

* De politieke partij FvD heeft euthanasie gepleegd. Jammer, maar wellicht ook nodig. Gaat de PVV hieruit garen spinnen? Voor beide partijen geldt wat mij betreft hetzelfde als voor Trump : met andere bewoordingen kan het heel anders uitpakken.

* Suriname wil nog meer geld van ons zien. Volgens meneer Brunswijk (notoire drugshandelaar) is ons land Suriname nog wat schuldig. Weer zo'n zwartkijker die enkel zijn hand wil ophouden. Hoeveel dozen kaas of eigenheimers wil hij nou weer? Ga je eigen rijke(!) land eens ontginnen. Ga nou eindelijk eens op eigen benen gaan staan in plaats van enkel je hand op te houden, te zeuren en te verteren.
* Volgens het nieuws is een handje agrariërs schuldig aan het feit dat ons landje op slot zit. Nee, geen coronazaaiers, maar het gaat weer over stikstof. Treurig om te zien hoe een paar cijfers leidraad zijn geworden om de economie plat te leggen. In plaats te wijzen naar de cijferaars, wijst men naar agrariërs die geheel volgens de strenge richtlijnen hun beroep uitoefenen. Zo'n bericht riekt wat mij betreft zwaar naar opruiing, volksmennerij.
* De vuurwerkrellen onderstrepen dat een verbod noodzakelijk is. Dan kan dat handje agrariërs gewoon hun werk blijven doen.
* Zit ik op het toilet, steekt Fenna haar kop om de hoek met een blik die vraagt : "Wat doe jij op mijn drinkbak?!" Wat een ochtend. Ik ga maar het pleintje aanvegen.