maandag 23 november 2020

Corona chantage

Men verzint allerlei oplossingen om mensen ertoe te dwingen zich te laten vaccineren. Wie niet gevaccineerd is, zo oppert men, krijgt bijvoorbeeld geen toegang meer tot bepaalde ruimtes, parken en/of winkels. Een zogenaamde identificatieplicht, die anderen moeten uitsluiten. Discriminatie dus, want Artikel 11 van de grondwet stelt dat ik me niet hoef te laten vaccineren.
Toch weet ik zeker dat het ergens anders om gaat. Namelijk : geld. De beleggers in de de farmaceutische industrie zien hun investeringen en/of winsten namelijk slinken vanwege het verzet tegen vaccinatie. En dus moeten mensen hoe dan ook gedwongen worden. Desnoods door maatschappelijke uitsluiting. Vreemd dat vreemdelingen, zoals asielzoekers, nooit een vaccinatieplicht opgelegd is. Is die groep te klein om veel aan te verdienen?
Een identificatie (vaccinatiebewijs) invoeren is een volgende stap. Het is weer een (internationale) stap naar een situatie om mensen volledig onder controle te krijgen. Mensen moeten volgens een bepaald patroon (dat veel geld oplevert voor belanghebbenden) gaan leven. Men noemt dit streven ook wel the great reset. Dus iedereen vega en biologisch, Shell tanken, e-cars rijden enzovoort en tussendoor oorlogen voeren (wordt ook miljarden mee verdiend) om de aandacht af te leiden. Iedereen die zich daartegen verzet, staat in de weg en wordt volksvijand genoemd. Het lijkt erop alsof ons kabinet wurgcontracten heeft afgesloten met de producenten. Wat een drukte en wat een druk! Mede dankzij de main stream media. Brrr.
Hopelijk wordt de koers volgend jaar na de verkiezingen compleet veranderd. Gewijzigd in een waarin het welzijn van mensen vooropstaat en niet het geld en helemaal niet de bangmakerij.
Tot dan beslist eenieder voor zichzelf, want vaccinatie beperkt niet de besmetting (overdracht van het virus), maar beschermt alleen jezelf.