woensdag 4 november 2020

Verkiezingen Amerika

Dankzij de verkiezingen in the US of A is het coronavirus hier teruggedrongen. Uit het nieuws. En dat is maar goed ook. Het ge-jojo van het RIVM en Rutte leiden niet bepaald tot een eenduidige reactie vanuit de bevolking. Hooguit tot het negeren van die geluiden. Maatregel zus en maatregel zo, het gaat beter, o toch maar een lock down of niet, je mag wel samen een bed delen, maar niet naast elkaar op een bankje zitten.
Maar goed, de aandacht is verlegd naar Amerika. Nu nog wat aandacht voor de aanslagen in Wenen. Of zijn de verkiezingen een goede afleidingsmanoeuvre voor het toenemend gevaar van de islam? In ons land wordt geregeld in moskeeën en op islamitische scholen tegen onze westerse maatschappij gepredikt.
Rutte heeft de EU zowaar een schop gegeven. Maar ja, de verkiezingen in ons landje komen eraan. De PvdA is opeens weer een socialistische partij. Ze wil weer iets gaan betekenen voor ouderen, armen, zieken enz. Recent heeft die partij voorop gelopen om de Zorg af te breken. Het is met die PvdA altijd al zwalken geweest. Eerst iedereen in een auto, dan de auto uitbannen. Toen iedereen een eigen huis en daarna extra belasten. Toen Kok (van een vakbond nota bene) premier werd, stal ie van zijn achterban, de arbeiders. En alsof dat niet genoeg was, heeft die partij dus de Zorg gesloopt. De A van Arbeid is afgelopen decennia veranderd in de A van Afbraak. De zogenaamde christelijke partijen zijn nauwelijks christelijk te noemen. Wat blijft er dan over? Ik kies voor mezelf.