maandag 23 november 2020

Selectieve benadering

Baudet (FvD) wordt aangevallen vanwege het feit dat de afdeling jongeren racistische en discriminerende taal bezigen. De SP jongeren hebben een voorzitter gekozen die geroyeerd is. De jonge leden willen de communistische kant op met autoritaire leiding. Mevrouw Marijnissen blijft in dit bericht geheel uit beeld. Nieuws uit een links landelijk dagblad.
Zelfs als zou ik gevaccineerd zijn, als 70+ wil de burgemeester van Leiden mij niet als lid van een stembureau. Omdat ik anderen zou kunnen besmetten.... Meneer Lenferink doet voorkomen alsof enkel de groep van 70+ anderen kunnen besmetten. Afgezien daarvan is er nog zoiets als leeftijdsdiscriminatie.
Men blijft cijfers en statistieken produceren rond het coronavirus. Volledig zinloze informatie, omdat niet iedereen zich laat testen. Gezond en/of ziek. Wie last krijgt van een kuchje of een snotneus laat zich niet testen. Terwijl de verschijnselen van geen tot fataal kunnen zijn. De testresultaten zelf zijn niet betrouwbaar. Dus die cijfers zeggen mij niets. Volgens mij is het aantal besmettingen 3 á 4 keer hoger of zelfs nog hoger.