maandag 2 november 2020

Not my president!

 Nog even en dan kan het zijn dat de pleuris uitbreekt in Amerika. Dat gebeurt wanneer Donald Trump herkozen wordt. Want Democraten doen hun naam geen eer aan, die respecteren niet een democratisch gekozen president. Zo'n president is volgens hen Not my president. Met gevolg dat landgenoten worden afgetuigd, beschoten en/of hun bezit wordt geplunderd en/of in brand gestoken. Waarom gebeurde dat soort zaken niet toen er een president van de Democraten gekozen werd? Simpel, links mensen kunnen niet tegen hun verlies of tegen een andere mening. Als dat gebeurt, slaan ze door. Het is wat mij betreft het gevaarlijkste volk, vooral omdat ze achterbakse salonsocialisten zijn.
Mijn voorkeur gaat uit naar Trump. Waarom? Al was het maar alleen omdat Amerika geen nieuwe oorlog gestart is. Dat hij de EU probeerde wakker te schudden. Omdat Trump ervoor gezorgd heeft dat er meer toenadering is tussen Israël en de Arabische wereld. Omdat hij probeert in Afghanistan vrede te brengen en economische macht China probeert wat te temperen. Omdat Trump het wat de muur betreft niet bij woorden liet, zoals Obama dat bijna 8 jaar deed. Omdat zakenman Trump zich aan zijn beloftes hield en zich niet liet leiden door miljardairs en gekonkel. Aan zijn politiek hangt één nadeel : Amerikanen willen ondanks alles hun agressie kwijt. Omdat er geen oorlogen zijn, is de aandacht intern gericht. Zo ook de agressie. Misschien komt er weer een Amerikaanse burgeroorlog. Hopelijk winnen de indianen dan en laten zij de zwarte bevolking terugkeren naar hun beloofde land Afrika, waar BLM (nb onder Obama opgericht) veel meer tot z'n recht kan komen. De blanken gaan in reservaten en de rest mag als gastarbeider het land weer opbouwen.
Alle beschuldigingen ten spijt, zit Trump al vier jaar op de presidentsstoel. Hadden zijn tegenstanders al hun tijd en energie van de afgelopen 4 jaar maar in een betere maatschappij gestoken. Dan zag het in Amerika er veel beter uit en hadden de Democraten aanzienlijk positiever in beeld gekomen. Nu laten zij hun eigen land door hun achterban afbreken, zaaien onrust en laten sporen van vernielingen na. De top van de Democratische partij zwijgt of stookt het vuurtje op. Zelfs als een zwarte criminele pedofiel neergeschoten wordt, gaat men op de achterste benen staan. De oorlog is al begonnen.