woensdag 18 november 2020

Jacht op pedofielen

Is het vreemd dat ik weinig moeite heb met pedo-jagers? Ik bedoel, voorkomen is zeker in dit geval veel beter dan genezen. Aan de andere kant is er zoiets als ons rechtssysteem. Al heb ik daar steeds minder vertrouwen in gekregen vanwege de vele lage en/of taakstraffen en de lakse houding. Ons land wordt erom uitgelachen. Vooral door criminelen, waartoe ik pedo's ook reken. Ik vind het vreemd dat een club seksuele roofdieren, want dat zijn pedofielen, niet als criminele organisatie beschouwd wordt. Het lastige van het jagen op pedo's lijkt me de houding van hun prooien. Veel kinderen presenteren zich via de sociale media alsof ze ouder zijn. Compleet met geshopte foto's, verleidelijke poses en (fantasie-)verhalen. Het uitwisselen van naaktfoto's is ook normaal. Ik zou het een goede zaak vinden wanneer beheerders deze jongelui weren van hun media. Zelf zie ik bijvoorbeeld bij verjaardagen, dat de leeftijden van deze kinderen omhoog geschroefd zijn. Felicitaties melden soms de juiste leeftijd.
Andersom zouden volwassenen geweerd moeten worden van media bedoeld voor kinderen. Om contacten met volwassenen te voorkomen. Veroordeelde pedo's zouden bekend moeten zijn bij het publiek, zodat omwonenden weten dat er een pedofiel in hun buurt woont. Met een gevangenisstraf zijn ze niet genezen. Zedendelinquenten zouden wat mij betreft gecastreerd mogen worden. Niet chemisch, maar fysiek.
Toch zijn er mensen die seksuele roofdieren in bescherming nemen en tegen het jagen zijn. Die mensen vinden dat er eerst iets vreselijks moet gebeuren, om daarna het rechtssysteem zijn werk te laten doen. Ze hebben blijkbaar geen kinderen of hebben weinig met hun (klein)kinderen op.