zaterdag 21 november 2020

Mijn haar verven

Wat is dat nou weer? Clown De Jonge wil dat eerst ouderen zich laten vaccineren tegen covid. Het liefst ouderen die al iets onder de leden hebben. Dus niet de vitale. Is dat bedoeld om bijwerkingen met dodelijke afloop te verbloemen? Want : ach hij/zij was toch al ziek.
Ik weet niet of het wat uitmaakt, maar ik overweeg mijn haren zwart te kleuren. Voor de rest zie ik er niet echt oud uit, want ik droog netjes op. Mijn geheim daarvoor is overigens niet te koop, dames. Met de nieuwe looks hoop ik te ontsnappen aan de jacht op ouderen, die al een tijd geleden gestart is. Eerst tehuizen sluiten, vervolgens de zorg afbreken en duur maken toen kwam het langer werken, dan minder pensioen, vervolgens geen bescherming toen het coronavirus los gelaten werd en nu een injectie met tech-spul.
Op de momenten waarop ouderen wel vooraan zouden moeten staan, laat Rutte c.s. het afweten. De ouderen hoeven geen speciaal kenmerk opgespeld te krijgen, want ze hebben grijs haar.
Gisteren zag ik een stukje van een praatprogramma met De jonge als gast. Jammer dat er weer zo weinig tegengas was. De Jonge had geen antwoord op de vraag of een gevaccineerd iemand toch een ander kan besmetten. Nou, dat weet zelfs een leek. Wie besmet en immuun is, al dan niet gevaccineerd, kan wel anderen besmetten. Wat weer aantoont, dat een vaccinatie alleen de gevaccineerde beschermd. En ja, er zijn veel vaccins besteld, maar of en wanneer ons land die krijgen is een andere vraag. Er zijn andere landen die voor gaan.