zondag 14 juni 2020

Kleurenblind

Toen ik vanmorgen nog eens goed in de spiegel keek, zag ik dat ik toch echt wel bruin ben. Getint noemt men dat ook. Maar die kleuraanduiding heeft meestal te maken met crimineel gedrag. Dus men zal dat woord vanwege het nationale wegkijken binnenkort ook schrappen.
Wat mensen met een huidskleur zwart/bruin en/of wit al niet te voor verwijten naar het hoofd geslingerd krijgen, geeft aan dat de schreeuwers volgens mij kleurenblind zijn en dat het  iq niet bepaald tot het niveau van 'gemiddeld' reikt.
Wie blank is, is op voorhand een racist. Behalve de blanken die dat roepen, want die zijn blijkbaar zwart of bruin. Wie zwart/bruin is en rechts stemt of zich realistisch opstelt en voor behoud van onze cultuur is, is niet zwart of bruin maar blank. Als een zwarte/bruine plundert, haalt hij zijn gram tegen de racistische blanke. Dus dat mag.  Als een blanke plundert is hij een dief. Als een zwarte een andere zwarte vermoord, is dat geen nieuws, want het slachtoffer was blijkbaar toch blank. Als een blanke een zwarte vermoord is dat een racistische daad, die de wereld schokt. Als een blanke met onze nationale driekleur zwaait, is hij een nationalist. Als een donker iemand dat doet, is het een echte Nederlander.
Als al die schreeuwers en demonstranten hier zo graag de wereld willen verbeteren, adviseer ik hen om het beeld van de criminaliteit in ons land te veranderen in een die een correcte afspiegeling van onze maatschappij is. Dus relatief veel blanken en een paar 'getinten' in de gevangenissen.