maandag 29 juni 2020

Ideeën opdoen

toilet op wielen
Overal waar ik kom geef ik mijn ogen goed de kost. Er gaat geen dag voorbij of ik zie ergens een leuke, creatieve oplossing. Ook hier op de camping. Zoals de keet op wielen naast ons.
Tijdens een loopje over de camping zag ik meer leuke dingen. Men heeft hier ook toercaravans staan op een vaste plek. Zo'n plek, oorspronkelijk bedoeld voor stacaravans, kent aansluitingen voor het riool, elektriciteit en water. Om toch een eigen 'badkamer' te hebben, heeft men hem op wielen gezet. Een klein huisjes op het onderstel van een aanhangwagen of zo. Compleet met aansluitingen op het riool, water en licht. Sommige zijn enkel een toilet. In het dorp zag ik in een tuin zo'n wc-hokje staan. Compleet met een uitgezaagd hartje in de deur. Niet in gebruik als toilet, maar door de bewoonster als 'rookruimte' ingezet!
winddoek met steenmotief
Veel toercaravans, die als een stacaravan gebruikt worden lijken op chalets. Men heeft er een compleet huisje omheen of tegenaan gebouwd. Iets wat we al heel veel in Duitsland zijn tegengekomen.