dinsdag 23 juni 2020

Johan Derksen

Wat een overdreven gedoe zeg. Na zoveel uitzendingen weten de schreeuwers nog steeds niet wat voor een programma VI is en de mensen daar aan tafel. Daar zit een aantal mensen wat slap te kletsen over voetbal en andere zaken. En soms met een serieuze toon. Net zoals in menige voetbalkantine of cafés na de wedstrijd. Ik weet nog dat ik een keer iemand hoorde zeggen dat onze manager een eikel was. Als ik zo'n opmerking uit z'n verband zou trekken, dan komt het heel anders over. Tegenover de duizenden grappen over blanken nu een over een zwarte. En dan breekt hier gelijk de pleuris uit. Wat een huichelarij.
Mij is een keer gevraagd of ik met een spiegeltje uit een boom gelokt was. Daar kon ik heel heftig reageren als ik zo geweest zou zijn. Maar het was grappig bedoeld, dus zei ik : "Nee kaaskop, het waren kralen!"
Ik blijf een fan van Johan. Niet alleen omdat hij ook een fan is van o.a. Cuby and the Blizzards en Mickey Newbury. Maar ook vanwege zijn rechts voor zijn raap uitspraken en HUMOR!