Het gehakt verdwijnt samen met een deel van de gekookte en daarna gestampte aardappels naar de afdeling frikadel. Die maakt Sonja zo goed. De rest van de aardappels gebruik ik om makreelkoekjes te maken. Dus al met al wordt het vandaag witte rijst met sajoer, frikadel en viskoekjes. O ja, en wat sambal! Ja, mijn inwendige mens is weer helemaal hersteld van de aanval van de jalapeno. Afgezien van dit alles is het in de koelkast ook weer wat overzichtelijker geworden. Win win.
zondag 26 april 2020
Koken op zondag
Het gehakt verdwijnt samen met een deel van de gekookte en daarna gestampte aardappels naar de afdeling frikadel. Die maakt Sonja zo goed. De rest van de aardappels gebruik ik om makreelkoekjes te maken. Dus al met al wordt het vandaag witte rijst met sajoer, frikadel en viskoekjes. O ja, en wat sambal! Ja, mijn inwendige mens is weer helemaal hersteld van de aanval van de jalapeno. Afgezien van dit alles is het in de koelkast ook weer wat overzichtelijker geworden. Win win.