zaterdag 18 april 2020

In het kielzog van Corona

Dit berichtje heb ik begin deze week al geschreven. Ik heb het keer op keer gelezen en me afgevraagd of ik het zal publiceren. Vandaag dacht ik : ik doe het gewoon, want Willem is heel verontwaardigd.
Volgens mij gebeuren er stiekem andere dingen, omdat de aandacht verlegd is naar het Coronavirus. Het virus wordt gebruikt als gemeenschappelijke vijand. En je weet, een gemeenschappelijke externe vijand doet een volk bijeen kruipen en zich enkel focussen op in dit geval het Coronavirus. Politiek gezien altijd erg fijn voor de eigen populariteit. Ik vraag me af waarom de ouderen en mensen met een zwakke weerstand niet beschermd worden. En of Rutte zijn nee blijft handhaven ten aanzien van de hulp aan Italië. De Italianen krijgen al zo'n 50 jaar hulp van ons land via goedkoop aardgas! En toch durven die spaghettivreters te zeuren aan onze deur. Laat Italië zelf eens orde op zaken stellen. Maar dat gebeurt nog steeds niet. Overigens speelt de EU ook een vies spelletje. Leuk zo'n flinke pot met geld om met name de zuidelijke landen te helpen. Geloof maar niet dat het een 1 : 1 hulpverlening zal worden. De EU zal een groot deel van de miljarden in eigen zak steken. Net zoals het bij de meeste hulpprojecten gaat. Geld voor eigen gewin is de achterliggende gedachte van de EU. Oplichting dus. Mocht Rutte daaraan toch toegeven, dan mag ie wat mij betreft ook van hoogverraad beschuldigd en veroordeeld worden.
Ik zeg 'ook', want ik houd Rutte c.s. verantwoordelijk voor de vele Corona doden. Het liefst zou ik met een groot spandoek met de tekst Rutte Ascher Moordenaars! op het Malieveld gaan willen staan. Zij hebben tijdens Rutte 2 de weg voorbereid voor de dood van ouderen en zwakken, door de zorg af te breken. Dat kabinet stond in die periode (2012-2017) voor Bruggen slaan. Het werden eerder Bruggen slopen, waardoor de ouderen en fysiek zwakken geïsoleerd en zonder goede zorg raakten. Mijn conclusie is dan ook : zowel de VVD als de PvdA zijn m.i. schuldig aan dood door schuld. Hun werkwijze heeft veel weg van die varkensboer in Lierop ; bezuinigen door over lijken te gaan.
Hoe staat het met de medicatie? Ik hoor daar vreemd genoeg niets over. Niet van de regering, wel van de specialisten. Specialisten vragen zich af waarom de regering nog steeds weigert adequaat op te treden. Er zijn te veel ernstige Corona gevallen, waarin 'baat het niet, het schaadt ook niet' van toepassing is. Er is wel degelijk medicatie beschikbaar, ook al ontkend de regering dat. Maar ja, er is internet en er zijn andere landen waar met succes de (bestaande) medicatie toegepast wordt. Worden we door de regering en de reguliere media gegijzeld met het virus? Het lijkt alsof het niet om het virus en de slachtoffers gaat, maar over vele miljarden. Net als de auto-, de olie- en de wapenindustrie, is de farmaceutische ook een grote speler op de wereldmarkt. Achter al deze spelers zitten de miljardairs, die aan de touwtjes trekken. Houdt dat stiekeme gedoe ook verband met het per se willen invoeren van Corona-apps en in combinatie met die van het 5G netwerk; big brother is watching you? Je merkt het : ik ben heel verontwaardigd en heb totaal geen vertrouwen in de politiek. Ik stem straks weer niet op de VVD of de PvdA. Ik ben tegen moordpartijen.