dinsdag 26 april 2016

Intussen in Arizona USA

In de Amerikaanse staat Arizona heeft een medewerkster van een stembureau onder ede verklaard, dat er met de stemcomputers geknoeid is. Als Democraten hun stem uitbrachten vond manipulatie plaats, zodat ze op andere kandidaten stemden.

Zo'n 20.000 'killer bees' hebben een moskee aangevallen. Ruim twintig islamieten werden gestoken. Een van hen moest naar het ziekenhuis. De gevaarlijke bijen hadden een nest in de moskee. Dat zou de volgende dag verwijderd worden. Maar blijkbaar kregen de beesten lucht van het plan en sloegen de Ki Ka Killer bees(tjes) een dag eerder toe. Mensen sloegen op de vlucht, wikkelden zich in dekens (ze durfden hun jurken niet op te lichten), sloegen wild om zich heen (erg dom, want daarvan worden die beesten alleen maar agressiever) en rolden over de grond (slecht voor het gras). Tot op heden heeft niemand de aanval opgeëist. De agressieve bijen komen oorspronkelijk uit Afrika.

In een Wal-Mart supermarkt zijn twee agenten neergeschoten door een 'ongewenste klant'. Nadat de eerste 'Officer down' was gemeld, werd de andere ook onder vuur genomen. De tweede agent werd weliswaar geraakt, maar wist de schutter met zijn dienstwapen uit te schakelen. De dader was een bekende van de politie. Of de beide agenten elk extra Wal-Mart zegeltjes hebben gekregen, wordt niet gemeld.
Tot slot een vrolijke noot. De Von Trapp family, nazaten van de familie in The Sound of music, gaat een optreden geven in Chandler. Dat ligt wat uit de buurt. Maar voor de ware liefhebbers is dat geen enkel bezwaar.