woensdag 19 juli 2023

Wie wind zaait

Klagen over de veiligheid van zichzelf en hun gezin. De linkse zeurpieten zullen het gevoel van veiligheid bedoelen, maar ja ik weet hoe ze zijn. Ze hebben een overdreven gevoel van zelfmedelijden.
Eerder heb ik Geert Wilders en/of Thierry Baudet niet horen klagen. Die worden juist in ernstiger mate bedreigd. Voor iedereen, maar vooral de klagers geldt : wie wind zaait, zal storm oogsten.
Dat weet Oekraïne nu ook inmiddels wel. De NAVO / Amerika willen tot escalatie van de oorlog overgaan. Poetin heeft Engeland al gedreigd de inzet van atoomwapens in zo'n situatie niet te schuwen. Het verbaast mij niet als ik verneem hoe groot de deelname van het Westen aan de oorlog al is. Vooral Britten en Amerikanen nemen actief voor Oekraïne aan de oorlog deel. De besturing van de Oekraïense drones zal ook via Amerikanen en Britten plaatsvinden. Gewoon vanuit het eigen land achter een computer.
Steeds meer landen steunen Rusland. Al was het maar vanwege de onvrede over en het koloniale verleden van het Westen. De westerse landen vormen een minderheid. Het aantal landen dat Rusland steunt is vele malen groter. Rusland is helemaal niet geïsoleerd geraakt. Rusland wordt alleen door het westen genegeerd.
Ondanks (of dankzij?) de oorlog is de slagkracht van het Russische leger nog steeds erg groot. Velen in het westen zijn blijkbaar de Russische mentaliteit en daden tijdens WO2 vergeten. Russen kan je beter te vriend houden. Vrede dus, door afspraken na te komen. Het is wachten op wereldse veranderingen.