dinsdag 25 juli 2023

El Nino

Men verwacht een enorm zware El Nino dit jaar. Als gevolg van de uitbarstingen op de zon afgelopen dagen. Aardbevingen zijn ook al aangekondigd.
Als ik zo om me heen kijk en het nieuws volg, dan verbaast mij de snelle veranderingen in het weer niet. Al langere tijd worden er allerlei experimenten in de buitenlucht en hogere sferen uitgevoerd. Bedoeld om het weer te beïnvloeden. Het is vooral een militaire bezigheid. En je weet : zodra de mens zich met de natuur bemoeit, gaat het mis. Hoe goed zijn bedoelingen ook mogen zijn.
Wie zich een beetje inleest in dit soort zaken, beseft ook dat het klimaatbeleid en de doelen in wezen belachelijk onzinnig zijn. De reductie van stikstof bijvoorbeeld die in de afgelopen 10 jaar bereikt is, is vanwege de vele bosbranden al weer teniet gedaan. De ontbossing leidt ook tot een mindere omzetting van CO2 naar zuurstof. Dus zo'n brand heeft een dubbel effect.
Als het CO2 doel van ons landje bereikt wordt, wordt die reductie alleen al door een land als China binnen een week teniet gedaan. En toch gaat het ons miljarden euro's kosten. Aan de andere kant schreeuwt de natuur en de mens (economie) juist om CO2. De lucht bevat in het algemeen gemiddeld 0,04% CO2. 
Er zijn op dit moment grote veranderingen gaande. Niet alleen in de politiek (de nieuwe wereldorde, waarin politici uitvoerders worden van opdrachten van hogerhand), ook maatschappelijk. Wereldorganisaties als de WHO, UN, NAVO, Unicef enz, krijgen het voor het zeggen. Tenminste, als anderen deze ontwikkelingen niet afstoppen. Ook om die reden verlaten alle politieke ratten het schip. Men moet gemanipuleerd laboratorium voedsel eten, waarin allerlei chemicaliën (Bill Gates c.s.) verwerkt zijn, die beslist allerlei nieuwe ziektes met zich mee zullen brengen. Men wil de mensheid immers uitdunnen.