woensdag 26 juli 2023

De ratten verlaten het schip


Steeds meer politieke ratten verlaten het zinkende schip Nederland. De hoofdratten als eersten natuurlijk. Geen kapitein die als laatste aan boord blijft. Nee, hij springt als eerste in een comfortabele reddingsboot.
Terugkijkend naar het quasi leiderschap van Rutte c.s. bevindt Nederland zich politiek gezien al lange tijd in een staat van kakistocracy.  Vanwege al die domheden van ongekwalificeerde ministers en staatssecretarissen is de censuur en dictatuur toegenomen. Dommeriken laten zich niet graag corrigeren en hebben een hekel aan kritische mensen / vragen. Daarom is de Corona enquête ook van tafel geveegd. Die mag pas gehouden worden als de 'verdachten' uit de politiek verdwenen zijn.
Omdat de dommeriken in een machtspositie zitten, kunnen ze hun regels bepalen en zich afkeren van hen die ze gekozen hebben. Met gevolg minder vrijheden en meer censuur en dictatuur.  Ergo : kies eens voor andere mensen. Ons land heeft deskundige politici met een spirituele, humane aanpak hard nodig. Of is er weer een oorlog voor nodig?