maandag 17 juli 2023

Vreemdgangers

 Ikea : Ik Koop Eigenlijk Alles. "Ik wens hierop niet aangesproken te worden!", roept een vrouw na een zware verkeersovertreding. Fact checkers controleren of iets tegen een mening is.
In Duitsland heeft onze buurman 750 miljoen mondmaskers laten verbranden. De hongerige, arme Duitsers mochten toekijken. Het Pentagon geeft toe, dat de oorlog in Oekraïne een strategische miskleun is. Het Pentagon heeft door een misrekening zelf 6 miljard dollar te veel naar Oekraïne overgemaakt. Wat vinden de armoe lijdende Amerikanen daarvan? Het geld was overigens bedoeld om Poetin 'ten val te brengen' (= vermoorden). Maar daar heeft Zelensky niet aan voldaan. Men weet niet waar het geld gebleven is.
Bill Gates (vriend van Jeffrey Epstein) wil dat iedereen laboratorium vlees gaat eten. Ik weet dat Gates ook iedereen wil vaccineren en hij het aantal mensen op de wereld wil reduceren. Dus weet ik wat er in zo'n stukje vlees van Gates is verwerkt.
Madonna en Oprah Winfrey worden in verband gebracht met kinderhandel. Het zijn er slechts twee van de beroemdheden die zich zo met kinderen bezighouden. Om die reden is de kwestie rond Jeffrey Epstein in de doofpot terechtgekomen. Omdat beiden en andere beroemdheden die daar ook van beschuldigd zijn geen rechtszaak wegens laster of smaad beginnen, geeft het te denken.


Van Oprah is bekend dat ze ruim 10 keer met haar privé vliegruig met Afrikaanse kinderen naar het eiland van Jeffrey Epstein is gevlogen.