donderdag 20 juli 2023

Wantrouwen

KPN had een stroring. We konden alleen Nederlandse zenders ontvangen. Maar die zijn qua programma's niet interessant. En wat het nieuws betreft : ik ga liever voor de feiten dan voor meningen. Vertrouwen doe ik Mark Rutte voor geen cent. Hij probeert het te verbergen, maar Rutte is maar wat blij dat ie demissionair is met zijn kabinet. Nu kan Rutte vlug nog even allerlei zaken regelen. Belangrijke zaken voor vooral Rutte c.s.
Het jaar 2030 wordt niet zomaar als deadlines in veel vraagstukken / plannen genoemd. In dat jaar wil het WEF en zijn schapen de leiding over de wereld realiseren. Zaken als duurzaamheid, fossielvrij, klimaatverandering, digitale euro, gezondheid, veganisme, smart oplossingen (digitaal controlesysteem op het doen en laten van de mens), controle over de economie enz. komen voort uit dat plan.
Het doel is een algehele controle op vooralsnog westers wereldniveau. Dat alles conform het Chinese model, waarin geen plaats meer is voor het individu. Men moet leven volgens opgelegde regels anders is men gedoemd te sterven. Jawel, sterven. Want vanwege het controlesysteem kan men als sancties een mens alles ontzeggen. Dus ook geneeskundige hulp en geld. Let wel, het WEF vindt ook dat de wereldbevolking gedecimeerd moet worden.
Mark Rutten c.s. zijn enorme fans van het WEF. Wie van het WEF af wil, kan het beste naar een ander continent verhuizen. Rutte wil Nederland tot het voorbeeld voor het WEF maken. Ten koste van zijn eigen kiezers. Dictator Justin Trudeau (Canada) is ook zo'n gevaarlijk iemand. Canada begint sterk op China te lijken. Trudeau is de grote concurrent van Rutte in deze competitie.
Het zal mijn tijd wel duren. Maar ik heb je in elk geval gewaarschuwd. Zeg maar dag tegen de vrijheid. Het is zoals Trump al zei : "They are not after me. They are after you!"