zaterdag 22 juli 2023

Chemische troep

Nu de rijken druk doende zijn de wereld te redden, moet veel natuurlijk voedsel plaatsmaken voor laboratorium voedsel en gemanipuleerde landbouwproducten. Net als met de moderne vaccins, komt er natuurlijk veel experimentele chemie bij kijken. Als ik zo links en rechts om me heen kijk in de westerse wereld (met dank aan het internet) is het voor mij is het een kwestie van een optelsom. Wat de EU in haar verborgen agenda heeft staan is duidelijk.
Het gaat niet om het klimaat. Men wil het aantal wereldbewoners met miljarden terugbrengen. Om die reden spreekt men op hoog niveau over 'reductie van het aantal mensen'. Die term schijnt al dermate ingeburgerd te zijn, dat politici daarover spreken alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Ik vraag me af in hoeverre de chemische troep die men ons wil voorschotelen daarin een rol speelt. Wil men ons of bepaalde bevolkingsgroepen geleidelijk aan vergiftigen? Opvallend is dat men vooral aan het Afrikaans continent refereert..
Zo'n ingreep heeft verstrekkende gevolgen. Het zelf kweken van groente en het houden van vee wordt dan verboden. Binnen dat kader moet o.a. Ierland ruim 200.000 runderen ruimen! Men wil de mens keihard dwingen tot een ander gedrag. De digitale Euro is daar een onderdeel van. Met zo'n monetair systeem kan men van hogerhand bepalen wat en wanneer we iets wel of niet mogen kopen. We worden robots en bezitten zelf niets meer.  Wie zich niet houdt aan de regels, is ten dode opgeschreven. Voor de mensen die dit alles willen en regelen gelden die regels natuurlijk niet. Die zetten hun luxe leventje als tevoren voort. Animal farm anno 2023.