woensdag 26 juli 2023

Viespeuken

Helaas, ook in onze showwereld bevinden zich viespeuken. Al moet ik zeggen dat in het algemeen dat al decennia het geval is. Denk maar aan het zeer oude, versleten vieze Goois Matras. Het ligt er nog steeds. De verhalen over incidenten in Hollywood zeggen alles over de wereld van artiesten. En zoals ik al vaker zeg : wat in Amerika begint, komt ook naar hier. Dus ook de smeerlapperij, pedofilie en ander onzedig gedrag.
Het gebeuren bij The Voice staat echt niet op zichzelf en is slechts een topje van de ijsberg van seksueel misbruik in ons landje. Dat Rutte zo schijnheilig en quasi onwetend doet over de ontvoerde kinderen van de Toeslagenaffaire en de alsmaar verdwijnende kinderen uit AZC' s vind ik ook heel erg verdacht.
Tja, en dan het heerschap Thijs Römer. Hij is een over het paard getild mannetje, dat denkt dat ie alles mag. Toen hij jaren geleden in beeld kwam, vertrouwde ik hem al niet.  Vanwege zijn uiterlijk. Ja mensen, zo schat ik mensen in en ik heb me helaas nooit vergist. Soms kreeg ik er zelfs ruzie over, omdat ik volgens de ander nooit op het uiterlijk mag afgaan. Als ik in de buurt van mensen ben, voel ik of ik wel of beter niet dicht in hun buurt moet zijn. Ik herinner me nog het moment waarop ik het zo koud kreeg, dat nota bene in de zomer het kippenvel op mijn armen stond. De oorzaak : een mij op dat moment onbekend iemand die in mijn kantoor verscheen. Hij bleek achteraf niet alleen een interim directeur maar ook iemand met een zeer naar karakter te zijn. 
Römer heeft een taakstraf gekregen. De straf die hij gekregen heeft lijkt ook nergens naar. Misschien gaat ie hetzelfde doen, wat ik geregeld doe : zwerfvuil opruimen. Zo'n iemand kan niet zwaar genoeg gestraft worden. Castreren die viespeuk! Ik hoop dat zijn carrière naar de knoppen is. Je maakt mij niet wijs, dat het de eerste keer van Römer is.