donderdag 13 juli 2023

Volkerenmoord

Clown Zelensky beweert, dat Oekraïne de Russische opmars naar het Westen traineert. Als Rusland het westelijk deel van Europa had willen veroveren, had het niet tot 2022 gewacht. Dan had Poetin al voor de Akkoorden met een militair zwak Oekraïne toegeslagen. Na de akkoorden is Oekraïne militair aan het opbouwen geslagen, om vervolgens die akkoorden te schenden. Alles geheel conform afgesproken met de NAVO lidstaten en Amerika.
Zelf maak ik me niet alleen zorgen over de kerncentrales, die Oekraïne wil aanvallen. Ook de ruim 20 biolabs in Oekraïne vormen een groot gevaar. De gevolgen van zowel de centrales als de labs kennen geen grenzen. Dus ook wij in Nederland kunnen daarvan het slachtoffer worden. Kijk maar naar het grenzeloze covid.
Rusland wil het Oekraïense Naftogaz sancties opleggen. Oekraïne levert gas via pijpleidingen die o.a. naar Rusland, Wit-Rusland, Moldavië, Roemenië, Hongarije, Slowakije en Polen gaan. Het zal dan met name gaan om landen die actief Oekraïne steunen.
Het is Rusland gelukt een Britse kruisraket buit te maken. Het betreft een Storm-Shadow raket. Hoewel het een verouderde raket is (jaren 90) is de techniek nog interessant genoeg voor de Russen.
Amerika wil Oekraïne clusterbommen geven. Weer zo'n typisch Amerikaanse moorddadige actie. Anderen het vuile en verboden werk laten opknappen. Die bommen gaan nog veel meer slachtoffers maken. Maar daar zit Amerika niet mee. Madeleine Albright zei het al veel eerder : die tienduizenden Iraakse kinderen die het slachtoffer geworden zijn van de Amerikaanse inval, waren het volledig waard. En dan zeuren over Poetin. Ik begrijp niet dat mensen (?) als Rutte, Kaag, Hoekstra, Segers enz. achter het ziekelijk moorddadige Amerika  blijven aanhobbelen. Voor mij zijn ook zij medeplichtig aan de Amerikaanse volkerenmoord.